ایمپلنت دیجیتال

ایمپلنت دیجیتال در قزوین

ایمپلنت دیجیتال یکی از انواع ایمپلنت‌های رایج است که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بوده و جزء روش‌های نوین برای بهبود و ایجاد زیبایی در دندان به‌شمار می‌رود. این دسته از ایمپلنت‌ها در شیوه کاشت‌، تفاوت‌های چشمگیری با سایر موارد مشابه به خود را داشته و در اکثر موارد نصب آن با دقت و ظرافت بیشتری صورت می‌گیرد.

به طور کلی استفاده از ایمپلنت‌های دیجیتالی، مزیت‌های بسیار مهمی را برای بیماران ایجاد می‌کند و همواره از این روش با عنوان یکی از پيشرفته‌ترین راهکار‌ها برای بازیابی دندان‌های از دست رفته یاد می‌شود. بسیاری از افراد در خصوص روش استفاده از ایمپلنت‌های دیجیتالی و نحوه ساخت آن‌ها اطلاعی ندارند. در ادامه این مقاله به بررسی چالش‌های و مزیت‌های مهم استفاده از ایمپلنت‌های دیجیتالی اشاره خواهیم کرد.

ایمپلنت دیجیتال در قزوین

بیشتر بدانید: هزینه ایمپلنت دندان در قزوین

ایمپلنت دیجیتال چیست ؟

از دیگر روش‌های موثر برای بازیابی و پرکردن دندان‌های از دست رفته استفاده از روش ایمپلنت دیجیتال است.‌ این روش با ایجاد کمترین برش در محل کاشت دندان، روند بهبود سریع‌تری را نسبت به سایر راهکار‌های مشابه به خود را خواهد داشت. این روش با کمک استفاده از تصویربرداری سه بعدی و کامپیوتری انجام می‌شود. در سیستم‌های تصویری، موقعیت عصب و ساختار استخوان‌های موجود در بافت دهان مورد بررسی قرار می‌گیرد تا بتوان به کمک آن، فرآیند کاشت دندان را با کیفیت بهتری انجام داد. در روش‌ نصب ایمپلنت‌های دیجیتال، بیمار درد کمی را احساس می‌کند و طول دوره نصب آن نیز کاهش پیدا خواهد کرد.

چگونگی ساخت ایمپلنت دیجیتال

برای ساخت ایمپلنت‌های دیجیتالی لازم است که در ابتدا طی یک مرحله کاملا تخصصی فرایند قالب‌گیری برای بیمار انجام شود. لازم است که بخش‌های داخلی دهان برای انجام قالب‌گیری آماده شده و دوربین‌های مخصوص این کار در بخش‌های مشخصی نصب شوند. در مرحله بعدی با بررسی ساختار استخوان فک و قسمت‌های مختلف لثه، بهترین موقعیت برای کاشت ایمپلنت‌های دیجیتال در دهان انتخاب شده و فرآیند اصلی کاشت آن آغاز می‌شود. در این روش برش‌های کوچک و بسیار جزئی در دهان ایجاد می‌شود و معمولا بعد از پایان فرآیند کاشت، پس از گذشت یک دوره زمانی برش‌ها بهبود پیدا می‌کنند.

ایمپلنت دیجیتال چگونه انجام می شود؟

برای انجام ایمپلنت‌های دیجیتالی ابتدا از یک ابزار برای مشاهده نمای داخلی دهان و نقطه مورد نظر مربوط به کاشت استفاده می‌شود‌. پزشک باید شبیه‌ساز کامپیوتری را در محلی که دید کاملی از نحوه کاشت به او می‌دهد نصب کند. پس از بررسی ساختار استخوان‌ها و همچنین ارزیابی کامل سلامت لثه، فرآیند کاشت دندان آغاز خواهد شد. پزشک از ماده بی‌حس کننده برای کاهش احتمال بروز درد در بیمار استفاده می‌کند و سپس با استفاده از ابزارهای مخصوص، حفره‌های لازم برای کاشت ایمپلنت را در دهان ایجاد خواهد کرد. در مرحله بعد به کمک اندازه‌گیری‌های انجام شده توسط تصویربرداری دیجیتالی، پایه‌های ایمپلنت داخل حفره‌ها قرار می‌گیرد.

مزایای ایمپلنت دیجیتال

مزایای ایمپلنت دیجیتال

بیشتر بدانید: انواع ایمپلنت

ایمپلنت‌های دیجیتالی از جمله روش‌های موثر برای ایجاد زیبایی و از بین بردن نقوص ایجاد شده در دندان‌های بیمار است. این روش مزیت‌های بسیار مهمی دارد که در ادامه به اصلی‌ترین فواید استفاده از این روش اشاره خواهیم کرد:

  • کوچک‌تر بودن حفره‌های ایمپلنت در روش دیجیتالی
  • صرف مدت زمان کمتر نسبت به سایر روش‌های ایمپلنت دندان
  • عدم نیاز به استفاده از بخیه برای بستن سوراخ‌های ایجاد شده
  • کاهش خطر بروز عفونت در دهان بیمار
  • امکان خوردن غذا همچون دوره قبل از جراحی
  • عدم ایجاد محدودیت‌های شدید پس از کاشت ایمپلنت
  • اسکن نواحی مختلف دهان و استخوان فک برای انتخاب محل کاشت دندان
  • ایجاد لبخند طبیعی و بی نقص برای بیماران
  • جلوگیری از احتمال ایجاد تورم و درد شدید در بخش‌های مختلف دهان و دندان
  • تسریع روند جوش خوردگی استخوان فک با ایمپلنت
  • طول عمر مناسب و ماندگاری بسیار بالا
  • جلوگیری از حرکت‌کردن دندان‌ها به بخش‌های خالی
  • عدم ایجاد تحرک در حین غذا خوردن
  • کاهش احتمال بروز خونریزی شدید در لثه‌ها
  • جلوگیری از تغییر شکل و فرم لثه‌ها
  • کاهش فضای خالی ایجاد شده در دهان

معایب ایمپلنت دیجیتال

ایمپلنت‌های دیجیتال دارای برخی چالش‌ها و معایب بسیار مهمی است که در برخی موارد بروز آن باعث ایجاد مشکلاتی در فرآیند کاشت آن می‌شود. برخی از مهم‌ترین معایب استفاده از این روش به شرح زیر است:

هزینه بالا نسبت به سایر روش‌های مشابه: یکی از چالش‌های مهم استفاده از ایمپلنت‌های دیجیتال، هزینه بسیار بالای کاشت آن است‌. این موضوع ارتباط مستقیمی با میزان کیفیت و مهارت‌های به کار گرفته شده در نحوه نصب آن دارد و در اکثر موارد با توجه به استفاده از ابزارهای پیشرفته، هزینه این روش کمی بالاتر از ایمپلنت‌های سنتی خواهد بود.

عدم پوشش‌دهی بیمه‌های تکمیلی: یکی از معایب دیگر استفاده از ایمپلنت‌های دیجیتالی، عدم پوشش‌دهی برخی بیمه‌های درمانی برای تأمین هزینه‌های آن است‌ این روش جزء درمان‌های پیشرفته و تخصصی محسوب می‌شوند که در اکثر موارد هیچ بیمه درمانی آن را پوشش نمی‌دهد.

کلام آخر

ایمپلنت دیجیتال دندان یکی از راهکار‌های نوین برای بازیابی دندان‌های از دست رفته در دهان است‌ این روش مبتنی بر اصول پزشکی پیشرفته‌ای طراحی شده است و برای کاشت آن از دستگاه‌ها و تجهیزات کاملا تخصصی استفاده می‌شود. کاهش میزان درد و جلوگیری از بروز عفونت در دهان از جمله مزیت‌های مهم استفاده از این روش است. استفاده از ایمپلنت‌های دیجیتالی ممکن است هزینه‌های بالایی را برای بیماران به همراه داشته باشد اما این روش همواره از کیفیت مناسبی‌ برخوردار بوده و نتایج مطلوبی را برای افراد ایجاد می‌کند.

سوالات متداول

آیا ایمپلنت دیجیتال دندان درد دارد؟

برای کاشت ایمپلنت‌های دیجیتالی از ماده بی‌حسی استفاده می‌شوند تا بیمار کمترین میزان درد را در حین نصب آن احساس کند. در این جراحی، اندازه برش‌ها بسیار کوچک بوده و بیمار پس از پایان اثر بی‌حسی نیز درد بسیار کمی را احساس خواهد کرد.

طول عمر ایمپلنت‌های دیجیتالی چقدر است؟

این روش از ماندگاری و طول عمر بسیار بالایی برخوردار است و افراد می‌توانند با رعایت نکات مراقبتی مربوط به ایمپلنت‌های دیجیتال، تا ۲۵ سال نیز از عملکرد آن رضایت کافی داشته باشند.

ایمپلنت دندان دیجیتالی برای چه کسانی مناسب نیست؟

این روش برای کسانی که درگیر بیماری‌های مختلفی همچون دیابت کنترل نشده هستند مناسب نخواهد بود. توصیه می‌شود که اگر افراد از مشکلات قلبی یا اختلالات مربوط به بهداشت دهان و دندان رنج می‌برند، از این روش استفاده نکنند.

مطالب مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *